Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
forum - Özellikleri kullanın

29 Temmuz 2010, 21:25:44 Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
29 Temmuz 2010, 21:25:44

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Özet Bilgi
116389 Mesaj 9954 Konu Gönderen: 3656 Üye
Son üye: sclass_07

Sayfa: 1 ... 14 15 [16]   Aşağı git

Konu: --BİTTİ--360 Challenge projesi ( 2008 MOD YARIŞMASI )--BİTTİ--  (Okunma Sayısı 5282 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hazarRS
Hazar Kurumlu
Staff
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 842

« Yanıtla #150 : 06 Ocak 2010, 22:54:43 »
Yukarı git

ismail çok teşekkür ederim,begenmene sevindim sapka sapka sapka yapım aşamalarında kullanacagım malzemeyi ve tekniği modele başlamadan önce tek tek belirliyorum.böylece sorun yaşamıyorum yukar

andy1
Ziyaretçi
« Yanıtla #151 : 21 Ocak 2010, 15:23:56 »
Yukarı git

Hazar kardeşim baştan sona hem yazıları hemde yorumları okudum !!!

Seni asıl takdir etmek istediğim olay yaptığın işi bitirmen (bu arada fazla dağınıksın hemen bir masa al kendine bilgisayar masası işini görür) .Yorumuma kızma bir abin olarak düşüncemi paylaştım !!!

Bu işi umarım ilerde meslek haline getirirsin hobicilikten başlayıpta piyasada çok iyi isimler ve kariyerleri olan arkadaşlarım mevcut ve inanılmaz paralar kazanılıyor işini ilerletirsen !!!

Arabanı beğendim az kusurların olsada bir abin olarak işinse saygın takdire değer !!!

Sağlığım biraz düzelirse malzeme almaya gitmeyi planlıyorum ve sanada altın gümüş varak ve katı silikon (kalıp alman için) yolluycam-ki jantlarda yada metalik boyamalarında azda olsa katkıda bulunmak isterim !!!

Sizin gibi gençlerin bu güzel ahlakınızla burda örnek olmanız bile bir çok kardeşlerime faydası olucaktır !!!

Tekrar tebrik ediyorum ellerine emeğine sağlık daha detaylı çalışmalarınıda bekliyorum !!!

Kolay gelsin .
driver
Sabri SENCER
GMod
*
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye No: 186

Site
« Yanıtla #152 : 21 Ocak 2010, 15:51:10 »
Yukarı git

Ellerine sağlık Hazar,tertemiz bir çalışma tebrik ederim.

hazarRS
Hazar Kurumlu
Staff
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 842

« Yanıtla #153 : 21 Ocak 2010, 21:20:11 »
Yukarı git

erol abicim cok teşekkür ederim yorumun için.odam konusunda haklı'ydın',cok dagınıktı ama 1.5 sene içinde evimi yavaş yavaş insan oturabilir hale getirdim ve şu an o odada 2 adet çalışma masası var.hatta bi tane de tabla aldım-onu sıgdırabilmek için kafamda kombinasyonlar yapıyorum fakat hala dekupajla çalışırken etrafı kirletmemek için yerde yapmak zorunda kalıyorum-bu nedenle yine dagılıyor.
hobiciliğimi meslek haline getirmem para kazanmam açısından önemli olurdu fakat maddiyattan ziyade manevi değer konusunda daha hassas oldugumdan emek vererek yaptıgım modelleri satmaya kıyamıyorum.hatta son yaptıgım aracı nakite ihtiyacım oldugundan dolayı satmayı düşündüm-fakat sonra vazgeçtim.
kusurlarım oldugu kesinlikle dogru,her yaptıgım yeni işte o hataları yapmamaya gayret ediyorum. yukar
varak ve katı silikon cok iyi olur,hatta katı silikon üzerinde internette yerli-yabancı araştırmalar yapıyorum yazılarınızdan beri,saglıgınıza tekrar kavuştugunuzda haberleşiriz.ama yeter ki siz iyi olun yukar
sabri abicim sana da ayrıca teşekkür ediyorum sapka

andy1
Ziyaretçi
« Yanıtla #154 : 22 Ocak 2010, 00:06:07 »
Yukarı git

Sana abi tavsiyesi her zaman modelleri bulacaksın ama onları elinde tutma çok nadir modeller hariç satmanı tavsiye ederim bu sana hem kazanc olacaktır hemde ciddi ciddi müşteri potansiyelin çoğalacaktır !!!

Silikona gelince ben yakında kendime malzeme almak zorundayım zaten sana biraz göndericem birazda polyester çunki meraklısın ve işini severek yapıyorsun !!!

Kendin silikon bulsan dahi bana haber ver almadan önce çunki piyasada kalitesiz silikonlar çok ne dogru dürüst temiz kalıp verir nede dayanıklıdır.Benim kulladığım XLemon diye fransız markası yurt dışından geliyor.
Fakat o kadar kaliteliki elini sıvasan elindeki deri hatlarına kadar detaylı kalıp alır kuruduktan sonrada yarı sert plastik kıvamında oldugundan aynı kalıbı en az 10 defa dökebilirsin.
Bunun avantajı ise her zaman elinin altında bir nevi yedek parca stogu yaparsın.Hatta lastik dahi dökebilirsin.
GKS
Göksel Şimşek
İlgili Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 4035

« Yanıtla #155 : 17 Mart 2010, 13:57:41 »
Yukarı git

güzel olmuş
TokyoDrift-Hun-
Kürşat Şimşek (Han)
İlgili Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 4224

« Yanıtla #156 : 11 Haziran 2010, 16:21:10 »
Yukarı git

tek kelimeyle hazar abi başka birşey deil bu kadar.

Sayfa: 1 ... 14 15 [16]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer: