Kolay gelsin Burç... Gönder motoru gelsin hemen bi çeki düzen verelim...
yolda usta

Burç madem öyle 993 ün komple içini bu arabaya aktar derim

Aklımda klasik ve (nispeten) modern sentezi yapmak olduğu için iç mekanı orjinal bıraktım Çağatay abi, bide o kadar deri kaplamışız tabi

Burç harika bir fikir bu çok hoşuma gitti :)
Senin bu Porsche beni de gaza getirdi, aşağıdaki Mercedes gibi bi 300 SL yapasım geldi ama sendeki yetenek ben de pek yok bu konuda malesef :)
Teşekkürler Çağrı abi vallahi 300SL de beni bende aldı desem yeridir çok güzel bir araçmış...

Bence biraz kurcalasan sende yaparsın kolaylıkla, modelde değişen jant motor ve iç mekanda birkaç parça var sanırım uygun parçaları bulsan bi Buragoya kolaylıkla uygularsın bence

Abi yine şov peşindesin anlaşılan... Bakalım sanayinin en ünlü kaporta boya ustalarından Burç'un çalışmasından sonra ortaya ne çıkacak?
Çok teşekkürler Serhan abi kendimce yapıcam işte birşeyler hihi işin içinde porsche olunca her çalışma şenleniyor vallahi... :) Ama ne yalan soyleyeyim bunun kadar bundan sonra gelecek, lastiklerini bu modele veren 993 de sabırsızlandırıyor beni, bunu bitirip bir an önce ona başlamayı düşünüyorum Porschelere bi daldımmı insanın çıkması baya bi zor