Harika olmuş abi ellerine sağlık

Biri Burçu durdursun

Forumun yeni "mübarek" elleri artık belli
Çok kaliteli olmuş Burç tebrikler 
tebrikler burç güzel olmuş

Aman Allahım neye ugradığımı şaşırdım bir an.Abi ellerine sağlık süper olmuş gerçekten.
burç abi çok güzel olmuş.mükemmel çalışmışsın model üzerinde.eline emeğine sağlık.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için

Burç harila olmuş bu tebrikler!
bu krizde yeni araba alamayanlara süper alternatif bu işler insanın ucuz bir model alıp girişesi geliyor :)
Sağol abi aynen valla, model almak yerine bu tarz seylerle uğraşmak baya bir köreltiyor insanın model alma isteğini

Ben saymam abim herşey ayarlanmış belli,modeli hazırla bitir sonra 2009 yarışması diye kak.Bu tam bir komplo, yönetim duy sesimizi (haaa yönetimide kandırmışlar,adam zaten yönetimde yaw)zaten modelde hiç olmamış,begenmedim.Ne öle kanat uçacakmış gibi,belliki fazla dikkat çekip hataları üzerine kapatmak için sarı renge boyanmış.Kesin birde yedek parça sağlayıcı bir ikinci kişi var olmaki....Bide ön tarafta elektirik süpürgesi gibi spoyler hiç olmamış.Zaten resimler belliki profesyonel bir fotografçıya çektirilmiş.Fotoğrafların çekildiği yerinde bir stüdyo olduğundan açıkça şüpheleniyorum yaz kış hava güneşli olmazki abim.
beğenmene sevindim abi

hersey organize gordugun gibi, yerel seçime yaklasam belediye gibiyim

şaka bi yana ilk yarışmanın bitiminden beri emekleyen bi projeydi, anca bitti hihi