Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
forum - Özellikleri kullanın

29 Temmuz 2010, 21:31:00 Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
29 Temmuz 2010, 21:31:00

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Özet Bilgi
116390 Mesaj 9954 Konu Gönderen: 3656 Üye
Son üye: sclass_07

Konu: 1:18 Mercedes CLS Class - Kyosho & Maisto  (Okunma Sayısı 322 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sozkoru
Süreyya ÖZKORU
Katılımcı Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 2167

« Yanıtla #10 : 04 Mart 2010, 21:08:18 »
Yukarı git

Bence iki arac arasinda Kyosho kesinlikle hak ediyor o parayi. Ozellikle boya kaliteleri ve ilk goze batan durusu, endami konusunda kesinlikle Kyosho cok cok onde. Ama bahsettigin gibi, renk kombinasyonu acisindan maisto tercihimdir.

Bende de iki modelde var, gorunuste gercekten cok farklari var ama gelgelelim Maisto`nun en kaliteli uretimlerinden bidirir heralde. tercih edeni tatmin edici bir modeldir kesinlikle.

Ve: Karsilastirma icin cok tesekkurler, emek vermissin, ellerine saglik.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2010, 22:20:58 Gönderen: dcmert » Kayıtlı

Otomobiller ikiye ayrılır; Mercedes-Benz ve diğerleri.
yiğit
yiğit
Takipçi Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 3031

« Yanıtla #11 : 06 Mart 2010, 20:09:12 »
Yukarı git

maistonun bu modeli bendede var işçilik olarak standart maistolardan çok daha iyi iç detaylarda çok hoşuma gidiyor emniyet kemerlerini bile detaylı yapmışlar iç mekan rengi olarak kyosho dan daha iyi ancak halı kaplama olmaması farların ve ön ızgaranın çok adi durması kapı,bagaj ve motor kaputunun açılma noktalarındaki açıklıklar çok rahatsız edici.dört kapının açılıyor olması iyi ancak kapıları açtığınız zaman açılma açıları çok az bu da rahatsızlık verici.dış detaylar rahatsızlık veriyor.ben almadan önce netten inceleyebilmiştim ve autoartlar ile kyosholar arasında sırıtmayacak bir işçilikte olduğunu tahmin ediyordum ama kesinlikle sırıtıyor 100 liraya alacak arkadaş varsa kesinlikle kyoshoyu tavsiye ederim ancak daha uygun fiyata bulunursa alınabilir bence...
« Son Düzenleme: 06 Mart 2010, 22:20:42 Gönderen: dcmert » Kayıtlı

Gitmek istediğiniz yer: