Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
forum - Özellikleri kullanın

29 Temmuz 2010, 21:22:54 Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
29 Temmuz 2010, 21:22:54

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Özet Bilgi
116389 Mesaj 9954 Konu Gönderen: 3656 Üye
Son üye: sclass_07

Konu: 1/18 - BMW 5 Serisi (F10) - Norev  (Okunma Sayısı 884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ronin
Burç Angan
Mod.
*
Çevrimiçi Çevrimiçi

Üye No: 1107

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Site
« Yanıtla #30 : 11 Mart 2010, 19:32:31 »
Yukarı git

bence norev kendi standartlarina gore iyi is cikarmis, izgaralari acik yapan uretici sayisi azalmakta zaten. MC nin e serisi, sls ve Mclaren ini ornek gosterebiliriz bence. Bu acidan baktigimizda MC standartlarinda bir model diyebiliriz rahatlikla. Norevin audilerinde bulunan arka koltuklarin yatmasi detayi olacakmi bu modelde onu merak ediyorum, belki touringini yaparlarsa onda olur.

Yukseklik sorunu norevlerin cogunda var, sahsen aldigim norev uretimi porschelerin bir cogunu bantlarini soker gibi kutudan cikarir cikartmaz acip yaylarinida sokuyorum, durum duzeliyor giggle birde durumdan haberdarmis gibi yaylari cikarilmasi kolay yerlere yapiyor norev, modeli acmaniza bile gerek kalmiyor asil o komedi Tongue

kdeniz
Kadir DENİZ
Takipçi Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 1574

« Yanıtla #31 : 11 Mart 2010, 19:53:01 »
Yukarı git

Burç senin söylediklerine ek olarak şunu da belirteyim. Norev modellerinin tümünde lastikler direksiyondan konttollü fakat sağa sola çevirseniz bırakınca düzeliyor lastikler. Norev iç tarafta bir plastik parça ile sınırlamış nedense. Gereksiz bir olay ama vida ile yaptıkları için isteyen sökebiliyor ve ben söküyorum bu parçayı lastikler sağa sola dönüyor. Bu BMW de lastikler tam dönmüş görünüyor.

Kişisel web sitem
htp://www.kadirdeniz.com

selcuk koksal
koksal0707
Takipçi Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 3107

« Yanıtla #32 : 11 Mart 2010, 22:49:56 »
Yukarı git

offfffffffffffffffffffffffffffoffffofffff!!!!!!! yemin ediyorum kafayı yiycem artık ne bu rezalet bu adamların hiçmi saygısı yok bu ne rezalet!!! e serisi gibi bunada fatiha!!

Gitmek istediğiniz yer: